Delen Via:
Deze vacature is verlopen

Vakman industrieel reinigen

Werk je graag met jouw handen en wil je graag intern opgeleid worden tot Vakman industrieel reinigen? En op termijn tot Machinist om het materieel te mogen besturen en bedienen? Zoek je een organisatie die in jou wil investeren? Vind je het fijn om de fijne kneepjes van het vak in de praktijk te leren onder leiding van een leermeester? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Reym zijn we continu op zoek naar gemotiveerde Industrieel Reinigers.

Reym staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. We voeren reinigingswerkzaamheden uit bij bedrijven in verschillende sectoren. Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid.

In deze functie start je in eerste instantie als Vakman Industrieel Reinigen en ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van diverse reinigingswerkzaamheden aan fabrieksinstallaties. In de loop van je carrière word je verder opgeleid waarna je, naast je cleaning werkzaamheden, ook de vrachtwagens met drukvacuüm- en hogedrukapparatuur zult besturen. In beide rollen staat veiligheid zeer hoog in het vaandel, aangezien je zult werken in complexe en mogelijk gevaarlijke werkomgevingen.

Jouw taken bestaan onder andere uit: 

  • Het uitvoeren van hoge druk- en/of drukvacuüm-werkzaamheden; 

  • Het uitvoeren en voorbereiden van diverse in- en uitwendige reinigingswerkzaamheden; 

  • Het uitvoeren van ritten met een hoge druk- of vacuümwagen; 

  • Laden en lossen van vacuümwagens.  

Om als Industrieel Reiniger te kunnen starten heb je in ieder geval jouw rijbewijs B nodig. Verdere benodigde certificaten zul je intern bij Reym halen. Door steeds meer certificaten/diploma’s te halen kun je intern doorgroeien.  

Wie zoeken wij?

  • Wij zoeken medewerkers met in ieder geval rijbewijs B en bij voorkeur VCA om te starten in de functie van Industrieel Reiniger.  

  • Je bent proactief, je hebt een flexibele instelling en interesse in techniek. 

  • Je bent leergierig, wilt hard werken en wilt worden opgeleid tot allround specialist. 

  • Je bent bereid om in voorkomende gevallen ook op onregelmatige tijden, in de weekends en in consignatiediensten te werken. 

  • Kandidaten die ervaring hebben binnen de industriële reiniging of in het bezit zijn van rijbewijs C kunnen versneld worden opgeleid. 

 

Informatie?

Indien je nadere informatie wenst over deze vacature, kun je contact opnemen met Franck Scheve bereikbaar op telefoonnummer 046-4510647.  

 

Makkelijk en snel solliciteren via je mobiel? Vul het korte sollicitatieformulier op deze pagina in.

Je mag ook jouw naam en mobiele nummer achterlaten, dan nemen wij contact met je op. 

 

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen