Deze vacature is verlopen

Planner / Veendam / Fulltime

Ben jij niet makkelijk afgeleid en houd je moeiteloos meerdere ballen in de lucht? Houd je van regelen en organiseren, én weet je snel en vlekkeloos te communiceren met jouw collega’s? Dan hebben wij een gave uitdaging voor jou! Voor Reym Veendam, zoeken wij namelijk een fulltime:  Planner / Veendam / Fulltime

Als Planner ben je dé schakel tussen onze klanten, ons personeel en ons materieel. Je zorgt dat iedereen op het juiste moment met het juiste materieel op de juiste plaats is en helpt zo onze kwaliteits- en efficiëncy doelstellingen te realiseren. Je doet dit uiteraard niet alleen, je werkt nauw samen met Uitvoerders  en bijvoorbeeld andere Planners. Je komt te werken op een gezellige, maar hectische afdeling. Je rapporteert aan het Hoofd planning. 

 Wat kun je van ons verwachten?

  • Een goed salaris
  • Deelname aan een winstdelingsregeling
  • Een royale tegemoetkoming in de sportkosten
  • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • De CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg en de verhuur van mobiele kranen is van toepassing

We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. We investeren graag in je en zorgen goed voor je. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open, informeel en direct. De functie is binnen het Baarda model op het rolniveau Vakspecialist gepositioneerd.

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau
  • 1-4 jaar relevante ervaring

 Enthousiast geworden?

Stuur dan je CV t.a.v. André Smit, HR adviseur. Wil je eerst meer weten over de functie? Neemt dan contact met Kor Bakker, Hoofd planning, via telefoonnummer 0598-659500. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.

Deze functie wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor. 

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen