Delen Via:
Deze vacature is verlopen

Planner

Ben jij niet makkelijk afgeleid en houd je moeiteloos meerdere ballen in de lucht? Houd je van regelen en organiseren, én weet je snel en vlekkeloos te communiceren met jouw collega’s? Dan hebben wij een gave uitdaging voor jou! Voor Reym Veendam, zoeken wij namelijk een fulltime:  Planner

De Planner is de spin in het web tussen onze klanten, ons personeel en ons materieel. Je zorgt dat de iedereen op het juiste moment met het juiste materieel op de juiste plaats is. Een ideale plek om ons bedrijf goed te leren kennen, waardoor een planner ook vaak de kennis en kunde vergaart om te kunnen doorgroeien binnen Reym. Je doet dit uiteraard niet alleen, je werkt nauw samen met Uitvoerders en andere planners. Je komt te werken op een gezellige, maar hectische afdeling. Je rapporteert aan het Hoofd planning. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een goed salaris;
  • Deelname aan een winstdelingsregeling;
  • Een royale tegemoetkoming in de sportkosten;
  • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • De CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg en de verhuur van mobiele kranen is van toepassing;

We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. We investeren graag in je en zorgen goed voor je. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open, informeel en direct. De functie is binnen het Baarda model op het rolniveau Junior vakspecialist (Allrounder hoog) gepositioneerd.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je CV t.a.v. André Smit, HR adviseur. Wil je eerst meer weten over de functie? Neemt dan contact met André Smit, HR adviseur, bereikbaar via telefoonnummer 0598 - 65 95 00. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.

Deze functie wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor. 

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen