Deze vacature is verlopen

Planner

Ben jij niet snel afgeleid en houd je moeiteloos meerdere ballen in de lucht? Houd je van plannen, regelen en organiseren, én weet je snel en vlekkeloos te communiceren met jouw collega’s? Houd je wel van een beetje hectiek en van een omgeving die geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij een gave uitdaging voor jou! Voor Reym Amsterdam, onderdeel van Renewi Hazardous Waste zoeken wij een fulltime Planner. 

Reym staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. We voeren reinigingswerkzaamheden uit bij bedrijven in verschillende sectoren. Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid.  

Als Planner ben je de spin in het web tussen onze klanten, ons personeel en ons materieel. Je zorgt dat iedereen op het juiste moment met het juiste materieel op de juiste plaats is. Je doet dit uiteraard niet alleen, je werkt nauw samen met Uitvoerders en andere planners. 

Je taken zullen onder meer bestaan uit: 

  • Het indelen van personeel en materieel naar de uit te voeren werken; 
  • Het opstellen van de planning voor onze klanten en in staat zijn deze planning zo nodig aan te passen aan gewijzigde behoeften;
  • Het vastleggen van incidenten, klachten en registratie van arbeidstijden, alsmede het nemen van actie hierop; 
  • In overleg met de Uitvoerders de uit te voeren werkzaamheden voor een project of stop omzetten in een werkplan (interne werkvoorbereiding).  

Profiel 

We zoeken een aanpakker met bij voorkeur een HBO-opleiding. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je weet prioriteiten te stellen in je werk. Analytisch vermogen, organisatietalent en probleemoplossend vermogen typeren jou als professional. Je bent ook bereid om op onregelmatige tijden te werken wanneer nodig. Geen zorgen, we zullen je hierin zeker tegemoet komen! Het zou geweldig zijn als je ervaring hebt in een soortgelijke functie en/of al bekend bent met onze branche. Tegen consignatiediensten heb jij geen bezwaar en je hebt ervaring met ERP software en MS Office. En ohja, je woont in de omgeving van Amsterdam! Wel zo makkelijk. 

Werken bij Reym 

Werken bij ons betekent uitdagend en afwisselend werk in een dynamische (milieu)technisch interessante wereld. Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend, dat mensen met plezier naar hun werk gaan vinden wij belangrijk. We investeren daarom graag in jouw vitaliteit en gezondheid en opleidings- en doorgroeimogelijkheden. We betalen een deel van jouw sportschoolabonnement en zorgen goed voor je. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open, informeel en direct.  

Enthousiast geworden? 

Stuur dan je CV met motivatie naar Reym, t.a.v. Sandra Selderbeek, HR adviseur, via hrreym@reym.nl. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Erwin Flamand, Senior planner, bereikbaar op telefoonnummer 020-613 17 34. We zien je sollicitatie graag tegemoet! 

Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door. 

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen