Deze vacature is verlopen

Planner

Ben jij niet makkelijk afgeleid en houd je moeiteloos meerdere ballen in de lucht? Houd je van regelen en organiseren, én weet je snel en vlekkeloos te communiceren met jouw collega’s? Dan hebben wij een gave uitdaging voor jou! Voor Reym Veendam, onderdeel van Renewi Hazardous Waste, zoeken wij een fulltime:  Planner

Reym staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. We voeren reinigingswerkzaamheden uit bij bedrijven in verschillende sectoren. Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid. Zo zijn wij betrokken bij alle industriële reinigingsactiviteiten van Shell en NAM, maar ook ‘de garage om de hoek’ met een reinigingsvraag helpen wij graag met onze diensten.

De Planner is de spin in het web tussen onze klanten, ons personeel en ons materieel. Je zorgt dat de iedereen op het juiste moment met het juiste materieel op de juiste plaats is. Je doet dit uiteraard niet alleen, je werkt nauw samen met Uitvoerders en andere planners.

Je taken zullen onder meer bestaan uit:

 • Het indelen van personeel en materieel naar de uit te voeren werken en het verzorgen van de werkopdrachten;
 • Het opstellen van de planning voor onze klanten en in staat zijn deze planning zo nodig aan te passen aan gewijzigde behoeften;
 • Het mogelijk (mede) opstellen van zogenoemde werkplannen voor uit te voeren werkzaamheden. Hierbij werk je nauw samen met de Uitvoerders en diverse afdelingen;
 • Het uitvoeren van diverse administratieve taken.

Profiel

 • We zoeken een aanpakker met minimaal een MBO-opleiding.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je weet prioriteiten te stellen in je werk.
 • Organisatietalent en probleemoplossend vermogen typeren jou als professional.
 • Je bent ook bereid om op onregelmatige tijden te werken wanneer nodig. Geen zorgen, we zullen je hierin zeker tegemoet komen!
 • Het zou geweldig zijn als je ervaring hebt in een soortgelijke functie en/of al bekend bent met onze branche.
 • Tegen consignatiediensten heb jij geen bezwaar en je hebt ervaring met ERP software en MS Office.
 • En ohja, je woont in de omgeving van Veendam! Wel zo makkelijk.

Werken bij Reym Werken bij ons betekent uitdagend en afwisselend werk in een dynamische (milieu)technisch interessante wereld. Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend, dat mensen met plezier naar hun werk gaan vinden wij belangrijk. We investeren daarom graag in jouw vitaliteit en gezondheid en opleidings- en doorgroeimogelijkheden. We betalen een deel van jouw sportschoolabonnement en zorgen goed voor je. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open, informeel en direct.  

De functie is binnen het Baarda model op het rolniveau medior vakspecialist gepositioneerd.

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV t.a.v. André Smit, Personeelsadviseur Reym.

Wil je eerst meer weten over de functie? Contacteer dan Kor Bakker, Hoofd planning, op telefoonnummer 0598-65 95 00. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen