Deze vacature is verlopen

Monteur

Ben jij die ervaren aanpakker met twee rechterhanden? En vind je het leuk om te sleutelen aan hogedruk- en vacuüm units, tank- en vrachtwagens? Ben jij een fijne collega die én onderhouds- en demontagewerkzaamheden kan uitvoeren én er ook nog eens voor zorgt dat dat onderhoud op het juiste moment wordt uitgevoerd? Houd je wel van een beetje hectiek en van een omgeving die geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij een gave uitdaging voor jou! Voor Reym Beverwijk, onderdeel van Renewi Hazardous Waste zoeken wij een fulltime Monteur

Reym staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. We voeren reinigingswerkzaamheden uit bij bedrijven in verschillende sectoren. Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid.

Op de vestiging Beverwijk ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden binnen het vakgebied. Het betreft een leuke, brede en veelzijdige functie.

ALS MONTEUR BESTAAN JOUW TAKEN ONDER MEER UIT:

  • Onderhoud en reparaties aan onder meer hogedruk- en vacuüm units, tank- en vrachtwagens;
    • Voert proactief preventief onderhoud uit;
    • Verricht noodreparaties buiten de garage;
    • Plaatsen van bestellingen.
  • Aanspreekpunt voor operationele medewerkers;
  • Het lopen van storingsdiensten (ca. 1 x per 4 weken).  

PROFIEL

We zoeken een ervaren aanpakker met bij voorkeur een opleiding Monteur voertuigtechniek en minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie. Als je ervaring hebt met hogedruk- en vacuümunits en/of hydrauliek, dieselmotoren en onderhoudsprogramma’s, of ervaring met elektro dan heb je bij ons een streepje voor.

Je beschikt niet over alle diploma’s, maar je hebt wel veel ervaring en je wilt graag leren? Aarzel dan niet om te solliciteren. Reym heeft uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

WERKEN BIJ REYM

Werken bij ons betekent uitdagend en afwisselend werk in een dynamische (milieu)technisch interessante wereld. Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend, dat mensen met plezier naar hun werk gaan vinden wij belangrijk. We investeren daarom graag in jouw vitaliteit en gezondheid en opleidings- en doorgroeimogelijkheden. We betalen een deel van jouw sportabonnement en zorgen goed voor je. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open, informeel en direct.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Stuur dan je CV met motivatie naar Reym, t.a.v. Sandra Selderbeek, HR adviseur, via hrreym@reym.nl. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Martin Gaal, Chef garage, bereikbaar op telefoonnummer 0251-229233.  We zien je sollicitatie graag tegemoet!  

Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen