Deze vacature is verlopen

Medewerker sales binnendienst

Ben jij commercieel en organisatorisch sterk? Ben je gedreven en vind je het leuk om vanuit de binnendienst ons salesteam optimaal te ondersteunen? Draai jij je hand niet om voor correspondentie, aanbiedingen, offertes en werk je graag actief mee aan beurzen en evenementen? Dan hebben wij een uitdagende en veelzijdige functie voor jou! Voor onze vestiging te Veendam zijn wij op zoek naar een:

MEDEWERKER SALES BINNENDIENST

Reym staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. We voeren reinigingswerkzaamheden uit bij bedrijven in verschillende sectoren. Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid.

De regio Reym Noordoost bestaat uit diverse locaties in Noordoost Nederland en een in Noord Duitsland. Het saleskantoor bevindt zich in Veendam. In deze uitdagende baan rapporteer jij aan de Regio commercieel manager. Je komt terecht in een team met een ongedwongen, maar wel gedreven sfeer.

DE FUNCTIE

Samen met de sales engineers en uitvoerders zorg jij voor passende aanbiedingen, voorstellen en offertes. Je verzorgt correspondentie, mailings en ondersteunt t.b.v. presentaties. In voorkomende gevallen notuleer je een vergadering. Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van ons CRM systeem en het aanspreekpunt voor prospects en opdrachtgevers.

PROFIEL

We zoeken een aanpakker met een opleiding op MBO+ niveau en enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je bent commercieel en organisatorisch sterk, accuraat, zelfstandig, overtuigend en durft zowel gevraagd als ongevraagd feedback te geven. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en humor en vindt het leuk om meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Je wilt hard werken en wordt blij van een tevreden klant. Daarnaast ben je minstens 32 uur per week beschikbaar.

WERKEN BIJ REYM

Werken bij ons betekent uitdagend en afwisselend werk in een dynamische (milieu)technisch interessante wereld. Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend, dat mensen met plezier naar hun werk gaan vinden wij belangrijk. We investeren daarom graag in jouw vitaliteit en gezondheid en opleidings- en doorgroeimogelijkheden. We voorzien in een regelmatige stoelmassage, een winstdelingsregeling, een fietsplan, een goed pensioen en flexibele arbeidsvoorwaarden. We betalen een deel van jouw sportabonnement en zorgen goed voor je. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open, informeel en direct. De CAO voor het beroepsgoederenvervoer is van toepassing.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Stuur dan je CV met motivatie naar Reym, t.a.v. André Smit, HR adviseur, via hrreym@reym.nl. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Jacob Nieland , Regio commercieel manager. bereikbaar op telefoonnummer 0598-659500. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid gaat de interne kandidaat voor.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen