Deze vacature is verlopen

Medewerker afvalstoffen binnendienst

Vind je het leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn voor klanten en collega’s en ben je dienstverlenend? Ben je betrokken en beschik je over goede communicatieve vaardigheden?  En vind je het leuk om juiste en complete administratie te voeren? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor Reym, onderdeel van Renewi Hazardous Waste, zoeken we voor onze vestiging in Rotterdam een: Medewerker afvalstoffen binnendienst.

Reym staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. We voeren reinigingswerkzaamheden uit bij bedrijven in verschillende sectoren. Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid.

In deze functie ben je voor de klanten en de interne organisatie het eerste aanspreekpunt op het gebied van afvalstoffen. Zo ondersteun je bij de bedrijfsvoering van afvalstoffen binnen de verleende vergunningen en geldende wet- en regelgeving. Je beheert de dagdagelijkse uitvoering voor een aantal TotalCare klanten. Hierbij behoren onder andere de volgende werkzaamheden:

Melding van aan- en afvoerstromen:

 • dagelijks overleg met planning en klanten over aan- en afvoer en de daarbij behorende transportbegeleidingsdocumenten;
 • aanmaken van afvalstroomnummers en beheer van afvalstroomnummer dossiers;
 • contact met klanten, verwerkers en de afdeling planning over het regelen van afvoeren voor derden en eigen.

Ondersteuning van de activiteiten op het gebied van afvalstoffen:

 • administratief afhandelen van afvalstoffen route en verwerking;
 • administratief afhandelen inkoop/verkoop;
 • bijhouden van afvalstoffen registratie;
 • bijhouden en opsturen klantinformatie/-documentatie;
 • verzorgen calculaties ten behoeven van de facturatie;
 • verzorgen sales informatie;
 • verantwoordelijk voor documentatie en bijhouden van een compleet archief.

Projectadministratie afvalstoffen:

 • analyses bijhouden en toevoegen;
 • aanmaken van afvalstroomnummers;
 • aanmaken transportbegeleidingsformulieren;
 • project administratie grote projecten.

Gewenst profiel

Voor deze functie zoeken wij een proactieve en zelfstandige medewerker met een MBO werk- en denkniveau. Iemand die communicatief vaardig is in woord en geschrift, commercieel inzicht heeft en servicegericht is. Ervaring met soortgelijke werkzaamheden, computerapplicaties als Savvion, Metacom en/of Office365 en affiniteit met afvalstoffen, zijn een pre.

Werken bij Reym Werken bij ons betekent uitdagend en afwisselend werk in een dynamische (milieu)technisch interessante wereld. Wij bieden je een goed salaris en een plezierige werkplek. We investeren graag in jouw vitaliteit en gezondheid en bieden diverse opleidingsmogelijkheden. We betalen een deel van jouw sportschoolabonnement en zorgen goed voor je. Onze platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen, onze sfeer is het beste te omschrijven als open, informeel en direct.

Interesse? 

Indien je nadere informatie wenst over deze vacature, kun je contact opnemen met Maurice Cramer, Hoofd afvalstoffen, via telefoonnummer 010 - 296 11 11.

Reageren?

Jouw schriftelijke reactie kun je sturen t.a.v. Freek van den Berg, HR adviseur, via hrreym@reym.nl.

Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen