EmailFacebookLinkedIn

Een vak leren, afwisselende werkzaamheden, een interne opleiding en begeleiding door een mentor. Met betrokkenheid, loyaliteit en de juiste motivatie kun je bij REYM een mooie loopbaan opbouwen.  

‘Medewerkers van REYM zijn stuk voor stuk gedreven professionals’.
 
REYM is marktleider en toonaangevend en staat al 70 jaar voor professionele industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. Al bijna driekwart eeuw staat REYM voor veilig werken, innovaties en kwalitatief hoge dienstverlening. Inmiddels is REYM uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 750 enthousiaste en betrokken medewerkers. Naast ons hoofdkantoor in Leusden bedienen we onze klanten vanuit vestingen in Akkrum, Amsterdam, Beverwijk, Delfzijl, Den Helder, Duiven, Emmen, Rotterdam, Sittard, Veendam en IJmuiden.

 

 

Wat doet REYM?
 

Industriële reiniging
Productieprocessen die voor inspectie en onderhoud stilliggen, moeten vaak zo snel mogelijk worden hervat. REYM is in staat om in de kortst denkbare tijd al het reinigingswerk uit te voeren, zonder concessies te doen aan kwaliteit of veiligheid. In overleg met de opdrachtgever inventariseren we wat er moet gebeuren en stellen we een draaiboek en een projectteam samen. Waar nodig richten we op locatie een spuitplaats in waar we gelijktijdig meerdere onderdelen kunnen reinigen. Dat scheelt direct veel kostbare tijd.

Transport
Dankzij onze reinigingswerkzaamheden hebben we ook jarenlange ervaring in het veilig transporteren van gevaarlijke (afval)stoffen. Voor vervoer van gevaarlijke stoffen conform NIWO en VIHB beschikt REYM over een ADR en VLG-gekeurd wagenpark, bestaande uit speciaal toegeruste voertuigen die aan de hoogste milieunormen en EG-richtlijnen voldoen.

Afvalmanagement
De rest- en afvalstoffen die bij reinigings- of productiewerkzaamheden vrijkomen, moeten uiteraard op verantwoorde wijze worden afgevoerd en verwerkt. Bij REYM beschikken we over alle expertise en middelen om ook uw volledige afvalmanagement uit handen te nemen. Waar nodig doen we voor de afvalverwerking een beroep op gespecialiseerde bedrijven.

Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid. Zo zijn wij betrokken bij alle industriële reinigingsactiviteiten van Shell en NAM, maar ook ‘de garage om de hoek’ met een reinigingsvraag helpen wij graag met onze diensten. Overal waar ons specialisme nodig is zijn wij inzetbaar.
 

Onze belangrijkste reinigingsmethodes

Twee van onze belangrijkste reinigingsmethodes zijn hogedrukreiniging en vacuümreiniging. In hogedrukreiniging zijn wij door jarenlange ervaring, gespecialiseerd materieel en deskundig personeel met recht een expert te noemen. Ook vacuümreiniging, waarbij we met een speciaal voertuig met grote zuigcapaciteit vaste en vloeibare stoffen snel en probleemloos opzuigen, speelt een belangrijke rol in onze dienstverlening. Naast reiniging zorgen wij voor de afvoer van het gebruikte reinigingswater of de opgezogen vloeistoffen.
 

Bedrijfscultuur: bij REYM doen we het samen, dat is de kracht van REYM


REYM is een sociale, stabiele no-nonsense organisatie met een informele, professionele cultuur, een focus op veiligheid en een prachtig modern wagenpark. We horen vaak dat REYM het gevoel geeft van een familiebedrijf en daar zijn we trots op. REYM zegt geen ‘nee’ tegen zijn klanten en daarom verwachten wij flexibiliteit van onze medewerkers. Desgewenst werken we een keer in de weekends, werken we wat langer door of helpen collega’s op een andere vestiging. We zetten graag dat stapje extra. We zijn harde werkers, maar hebben wel aandacht voor elkaar. Bij REYM wordt goede inzet en hard werken beloond. Wij doen het samen, dat is de kracht van REYM. Samen Werken, Samen REYM.

De mens staat centraal bij REYM

De mens staat centraal bij REYM. Dat geldt zowel voor medewerkers als voor onze klanten. Dat hoogwaardig gekwalificeerd en tevreden personeel bepalend is voor onze marktpositie, begrijpen wij als geen ander. Daarom vinden wij het belangrijk om te zorgen voor een goede inzetbaarheid, veiligheid, vitaliteit en ontplooiing van mensen.

Met ons REYM Fit-programma stimuleren wij een gezonde leefstijl. In dit programma zitten bijvoorbeeld een sportkostenregeling, het beschikbaar stellen van vers fruit en een workshop fysieke belasting in het leermeesterprogramma.

Afwisselend werk, werken met je handen, een vak leren in de praktijk. Je hebt geen diploma’s nodig om bij REYM goed te verdienen en een mooie loopbaan op te bouwen. Loyaliteit en de juiste mentaliteit vinden wij het belangrijkst.

Bij REYM sta je er als nieuwe collega niet alleen voor!

Als je bij REYM komt werken, zorgen we dat jij je snel thuis voelt. De eerste weken staan meestal in het teken van training en het leren kennen van onze organisatie. Afhankelijk van welke functie je gaat bekleden leren we jou alles wat nodig is om snel aan de slag te kunnen in de praktijk. REYM heeft een leermeesterprogramma en mentoren om de nieuwe medewerkers optimaal in te werken.

Met plezier naar je werk
 
Werken bij REYM betekent uitdagend en afwisselend werk in een dynamische (milieu)technisch interessante wereld. Geen dag is hetzelfde. Mensen die met plezier naar hun werk gaan vinden wij belangrijk. Daarom investeren wij graag in opleidingsmogelijkheden, jouw gezondheid en welzijn, een winstdelingsregeling en nog meer prima arbeidsvoorwaarden. In ons eigen landelijk opleidingscentrum maken we iedereen vertrouwd met de nieuwste technieken. Door continu te investeren in kennis en vaardigheden, werk je bij REYM altijd volgens de meest recente inzichten, richtlijnen en prachtig goed onderhouden materieel.

 

REYM’ers zijn professionals. Ze zijn loyaal en hebben een no nonsens mentaliteit.
Een REYM’er werkt niet alleen veilig, maar is ook alert.
REYM’ers maken het verschil door open en respectvol te zijn.

En wij waarderen hen, stimuleren hun talenten en zorgen goed voor hen.
Zonder REYM’ers geen REYM

     REYM B.V.  |  Fokkerstraat 17  |  3833 LD  Leusden  |  Netherlands  |  hrreym@reym.nl  |  +31 (0)33 4558890                                                                                                                Volg ons op: