EmailFacebookLinkedIn

Dyon van Thys, 27 jaar, gecertificeerd cleaner bij REYM Rotterdam

Ik heb het goed naar mijn zin bij REYM: het werk is heel afwisselend en ik kom overal in Nederland. Bij het reinigingswerk heb je meteen resultaat, je ziet dat iets schoon wordt. Ook vind ik het leuk om met vrachtwagens te werken, dus word ik opgeleid tot machinist en werk ik aan mijn groot rijbewijs. Uiteindelijk zou ik graag voorman worden. Er zijn zoveel dingen die ik nog moet leren, maar REYM biedt daar ook veel kansen voor.

David van Baak, 37 jaar, ABI beheerder bij REYM Beverwijk

Ik vind mijn werk het mooist als het druk is. Ik zie er altijd wel uitdaging in om het dan toch allemaal voor elkaar te krijgen. Ik ben werkzaam op de ABI (Afvalbewerkings installatie). Als team zorgen wij ervoor dat vervuild afvalwater dat bij REYM binnenkomt wordt bewerkt tot schoon water of wordt afgevoerd naar een erkende verwerker. Als je dat aan het eind van de dag allemaal op een veilige en goede manier hebt afgevinkt, geeft dat een voldaan gevoel. Dan heb je het toch maar even gedaan, met de jongens. Het is echt teamwork.

Dominick Lorenz, 26 jaar, senior machinist bij REYM Rotterdam

REYM biedt mij de kans om met fijne collega's en mooi materieel te mogen werken bij onze klanten. Ook kan ik bij REYM doorgroeien en hiervoor opleidingen volgen. Het leuke aan mijn werk is dat iedere dag verschillend is, en dat ik de uitdagingen die ik tegenkom kan oplossen door zelf actie te ondernemen. Dat wij als grote organisatie landelijk zo goed samen kunnen werken, daar ben ik trots op.

Stéphanie Glas, 26 jaar, planner en werkvoorbereider bij REYM Amsterdam

Als planner en werkvoorbereider zorg ik dat alle klussen met de juiste mensen en het juiste materiaal worden ingepland. Het geeft een kick als er mensen te weinig zijn voor een klus en we uiteindelijk toch het juiste team kunnen samenstellen. Daarvoor schakel ik bijvoorbeeld met andere vestigingen: we doen het echt samen, dat is ook de kracht van REYM. Daarnaast biedt REYM veel ruimte voor ontwikkeling, als je iets wilt leren, zijn daar eigenlijk altijd wel mogelijkheden voor.

Danny van Deutekom, 24 jaar, machinist bij REYM Beverwijk

Als team verzorgen wij bij bedrijven de reiniging van onder andere industriële installaties. We werken onshore en offshore, bij allerlei opdrachtgevers op locaties in Nederland en in het buitenland. Hierdoor is geen dag hetzelfde en het leuke is dat je met veel verschillende technieken kunt werken. We zijn voor een groot deel intern opgeleid (alle benodigde opleidingen kun je bij REYM zelf doen) en de sfeer is heel goed. We helpen elkaar, we willen wat voor elkaar doen en indien nodig zetten we een stapje harder voor elkaar. Daardoor ben je echt een team.

Nick Hilarius, 27 jaar, cleaner bij REYM Veendam

Ik werk nu 3,5 jaar voor REYM als cleaner en sinds mei ben ik machinist. Naast reinigingswerkzaamheden ben ik verantwoordelijk voor het rijden en bedienen van vrachtwagens. De diversiteit van het werk vind ik leuk, geen dag is hetzelfde. Dat motiveert mij. Ik heb het hier naar mijn zin en dan zet ik ook automatisch een stapje extra. REYM ziet direct wie eventueel ambitie heeft om door te groeien en biedt volop kansen. Ik kan mij hier nog goed ontwikkelen.

     REYM B.V.  |  Fokkerstraat 17  |  3833 LD  Leusden  |  Netherlands  |  hrreym@reym.nl  |  +31 (0)33 4558890                                                                                                                Volg ons op: