Deze vacature is verlopen

Cleaners (Industrieel reinigers) die willen doorgroeien / Emmen / Fulltime

Ben je gemotiveerd en werk je graag met je handen? Lijkt het je mooi om ooit een gave vrachtwagen te besturen? Ben je proactief en een echte aanpakker? Wil je werken bij een bedrijf dat goed voor je zorgt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wegens toenemende werkzaamheden zoeken we voor Reym te Emmen meerdere enthousiaste Cleaners (Industrieel reinigers) die willen doorgroeien.

Als Cleaner verwachten wij veel van je. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van diverse reinigingswerkzaamheden aan fabrieksinstallaties zoals leidingen, warmtewisselaars, ketels en tanks. En dit in complexe, wisselende werkomgevingen waarin je regelmatig te maken krijgt met gevaarlijke stoffen. We verwachten van je dat je kwaliteits- en veiligheidsgericht bent en altijd even controleert of er veilig gewerkt kan worden conform de richtlijnen, procedures en veiligheidsvoorschriften. Veiligheid staat altijd voorop!  

Jouw taken bestaan onder andere uit: 

 • Het uitvoeren van hogedruk- en/of drukvacuüm-werkzaamheden 

 • Het voorbereiden en uitvoeren van diverse in- en uitwendige reinigingswerkzaamheden 

 • Housekeeping 

Om deze werkzaamheden te mogen doen, moet je in het bezit zijn van diverse certificaten of bereid deze te behalen, zoals VCA, Adembescherming, Gaspakdrager, ADR/VLG, Hogedruk Spuiter (HDS), HD-machinist en DV-machinist.  

Als je nog niet over alle benodigde certificaten beschikt, maar wel gemotiveerd bent, dan ontvangen we ook graag jouw sollicitatie. Deze certificaten/opleidingen kunnen eventueel intern bij Reym gehaald worden. 

 

Wie zoeken wij? 

 • Cleaners die specifiek zijn opgeleid met bovenstaande certificaten 

 • Kandidaten die bereid zijn om in voorkomende gevallen ook op onregelmatige werktijden (nacht, zaterdag en zondag) en op een andere locatie te werken 

 • Kandidaten met ervaring binnen de industriële reiniging hebben de voorkeur 

 

Wat bieden wij? 

 • Een goed salaris 

 • Deelname aan de winstdelingsregeling 

 • Een royale tegemoetkoming in de sportkosten 

 • Kans op een vaste baan 

 • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Onder voorwaarden bestaat de mogelijkheid door te groeien naar de functie van Cleaner/chauffeur (Machinist) en intern diverse rijbewijzen en nog meer certificaten te halen 

 • De CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg en de verhuur van mobiele kranen is van toepassing 

 

Interesse?  

Maak je interesse kenbaar en solliciteer. Stuur jouw mobiele nummer via ons sollicitatieformulier. Het uitzendbureau neemt dan contact met jou op.  

Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met André Smit, HR adviseur, op nummer 0598-659500. We horen graag van je.  

Samen met twee uitzendbureau’s, voeren wij de sollicitatiegesprekken voor deze functie, hopelijk komen we tot een match met jou.  

Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.? Deze functie wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor.   

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen