Deze vacature is verlopen

Cleaner/chauffeurs (Machinisten) / Emmen / Fulltime

Ben je gemotiveerd en werk je graag met je handen? Ben je proactief en een echte aanpakker? Wil je werken bij een bedrijf dat goed voor je zorgt? En dat in jou wil investeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wegens toenemende werkzaamheden zoeken we voor Reym te Emmen meerdere enthousiaste Cleaner/chauffeurs (Machinisten).

Als Cleaner/chauffeur (Machinist) wordt er veel van je verwacht. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van diverse reinigingswerkzaamheden aan fabrieksinstallaties, maar je bestuurt en bedient ook de vrachtwagen met hogedruk- of drukvacuüm unit. En dit in complexe, wisselende werkomgevingen, waarin je regelmatig te maken krijgt met gevaarlijke stoffen. We verwachten van je dat je kwaliteits- en veiligheidsgericht bent en altijd even controleert of er veilig gewerkt kan worden conform de richtlijnen, procedures en veiligheidsvoorschriften. Veiligheid staat altijd voorop!  

Jouw taken bestaan onder andere uit: 

 • Het voorbereiden uitvoeren van hogedruk- en/of drukvacuüm-werkzaamheden 

 • Het voorbereiden en uitvoeren van diverse in- en uitwendige reinigingswerkzaamheden 

 • Het uitvoeren van ritten met een hogedruk- of vacuümwagen 

 • Housekeeping 

Om deze werkzaamheden te mogen doen, moet je in het bezit zijn van diverse certificaten of bereid deze te behalen, zoals VCA, Adembescherming, Gaspakdrager, ADR/VLG, Hogedruk Spuiter (HDS), HD-machinist / DV-machinist en Rijbewijs C.  

Als je nog niet over alle benodigde certificaten beschikt, maar wel gemotiveerd bent, dan ontvangen we ook graag jouw sollicitatie. Deze certificaten/opleidingen kunnen eventueel intern bij Reym gehaald worden. 

Wie zoeken wij? 

 • Cleaner/chauffeurs (Machinisten) die specifiek zijn opgeleid tot allround specialist met bovenstaande certificaten 

 • Kandidaten die bereid zijn om in voorkomende gevallen ook op onregelmatige werktijden (nacht, zaterdag en zondag) en op andere locaties te werken 

 • Kandidaten die ervaring hebben als Cleaner/Chauffeur binnen de industriële reiniging hebben de voorkeur 

Wat bieden wij? 

 • Een goed salaris 

 • Deelname aan de winstdelingsregeling 

 • Een royale tegemoetkoming in de sportkosten 

 • Kans op een vaste baan 

 • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Onder voorwaarden bestaat de mogelijkheid door te groeien naar de functie van Senior machinist 

 • De CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg en de verhuur van mobiele kranen is van toepassing 

Interesse?  

Maak je interesse kenbaar en solliciteer. Stuur jouw mobiele nummer via ons sollicitatieformulier. Het uitzendbureau neemt dan contact met jou op.  

Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met André Smit, op nummer 0598-659500. We horen graag van je.  

Samen met twee uitzendbureau’s voeren wij de sollicitatiegesprekken voor deze functie, hopelijk komen we tot een match met jou.  

Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.? Deze functie wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor.   

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen