Delen Via:
Deze vacature is verlopen

Cleaner/Chauffeurs (machinisten)

Werk je graag met je handen, lijkt het je mooi ooit een gave vrachtwagen te besturen? Ben je een aanpakker, werk je graag onregelmatige diensten en zoek je een organisatie die in je investeert en je een kans geeft je verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Reym Amsterdam zijn we continu op zoek naar enthousiaste Cleaner/Chauffeurs (Machinisten).

Reym staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. We voeren reinigingswerkzaamheden uit bij bedrijven in verschillende sectoren. Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid. Zo zijn wij betrokken bij alle industriële reinigingsactiviteiten van Shell en NAM, maar ook ‘de garage om de hoek’ met een reinigingsvraag helpen wij graag met onze diensten.

In deze functie ben je in eerste instantie Cleaner en ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van diverse reinigingswerkzaamheden aan fabrieksinstallaties. In de loop van je carrière wordt je verder opgeleid tot Cleaner/Chauffeur waarbij je naast je cleaningswerkzaamheden ook de vrachtwagen met hoge druk unit of druk vacuüm unit zult besturen en bedienen. In beide rollen staat veiligheid zeer hoog in het vaandel, aangezien je zult werken in complexe en uitdagende werkomgevingen. We leiden onze medewerkers dan ook op om eventuele gevaren te herkennen.

Jouw taken bestaan onder andere uit:

  • Het uitvoeren van hoge druk- en/of drukvacuüm-werkzaamheden;
  • Het uitvoeren en voorbereiden van diverse in- en uitwendige reinigingswerkzaamheden;
  • Het uitvoeren van ritten met een hoge druk- of vacuümwagen;
  • Hogedrukwerkzaamheden;
  • Housekeeping.

Om deze werkzaamheden te mogen doen, moet je in het bezit zijn van diverse certificaten of bereid deze te behalen, zoals VCA, Adembescherming, Gaspakdrager, ADR/VLG, Hoge Druk Spuiter (HDS), HD-machinist / DV-machinist, Rijbewijs B en eventueel Rijbewijs E.

>>> BELANGRIJK !!! <<< Kandidaten die niet over alle benodigde certificaten beschikken, maar wel gemotiveerd zijn en zich verder willen ontwikkelen, worden nadrukkelijk uitgenodigd ook te reageren! Deze certificaten en opleidingen kunnen eventueel intern bij Reym gehaald worden.

Wie zoeken wij?

  • Een proactieve, flexibele en gemotiveerde medewerker.
  • Cleaners/chauffeurs die specifiek zijn opgeleid of op korte termijn opgeleid willen worden tot allround specialist met bovenstaande certificaten.
  • Kandidaten die bereid zijn om in voorkomende gevallen ook op onregelmatige werktijden (nacht, zaterdag en zondag) te werken.
  • Kandidaten die ervaring hebben als Cleaner of Cleaner/Chauffeur binnen de industriële reiniging hebben de voorkeur.

Wil je meer weten?

Solliciteer door jouw naam, emailadres en telefoonnummer achter te laten op ons sollicitatieformulier. Telefonisch informatie inwinnen kan natuurlijk altijd. De vraagbaak is altijd Sandra Selderbeek (0251-229233).

Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door. 

 

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen