ABI-beheerder (Afval Bewerkings Installatie)

Heb je affiniteit met (proces) techniek en ervaring met gevaarlijke stoffen en afvalstromen? Dan hebben wij een uitdagende en veelzijdige functie voor jou! De vestiging Reym Sittard heeft een fulltime vacature en is opzoek naar een ABI beheerder (Afval Bewerkings Installatie). 

Reym staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. We voeren reinigingswerkzaamheden uit bij bedrijven in verschillende sectoren. Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid.  

Op de vestiging Sittard ben jij, samen met jouw collega, verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de ABI. Het betreft een leuke, brede en veelzijdige functie.  

Het takenpakket en de bij deze functie behorende verantwoordelijkheden omvatten onder meer: 

  • het coördineren en regelen van de dagelijkse inname en afvoer van afvalstoffen; 

  • het verzorgen van het proces voor afvalbewerking; 

  • het coördineren en organiseren van reinigingen van vacuüm(tank)wagens en andere objecten op de losplaats; 

  • het verzorgen van de administratie en registratie van onder andere werkvergunningen, afvalstoffenanalyses, wegingen en reinigingsformulieren; 

  • het verzorgen en inrichten van de installatie conform de hygiëne-, arbo- en veiligheidsvoorschriften; 

  • het werken met gevaarlijke stoffen; 

  • het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden binnen de ABI. 

  • de bereidheid tot het lopen van consignatiediensten. 

Profiel: We zoeken een ervaren aanpakker met een opleiding op MBO+ niveau (bij voorkeur een opleiding richting procestechniek of een chemische opleiding). Een kandidaat die in het bezit is van de vereiste certificaten (ADR/VLG, VCA en PGS 15) of bereid is deze te behalen en die bij voorkeur ervaring heeft van gevaarlijke stoffen. Als je daarnaast ook nog ervaring hebt met leidinggeven, kennis hebt van de werking van operationele processen en goed kunt omgaan met PC applicaties, dan heb je een streepje voor. Je beschikt niet over alle diploma’s, maar je hebt wel veel ervaring en je wilt graag leren? Aarzel dan niet om te solliciteren. Reym heeft uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.  

Werken bij Reym: Werken bij ons betekent uitdagend en afwisselend werk in een dynamische (milieu)technisch interessante wereld. Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend, dat mensen met plezier naar hun werk gaan vinden wij belangrijk. We investeren daarom graag in jouw vitaliteit en gezondheid en opleidings- en doorgroeimogelijkheden. We betalen een deel van jouw sportabonnement en zorgen goed voor je. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open, informeel en direct.  

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV met motivatie naar Reym, t.a.v. Freek van den Berg, HR adviseur, via hrreym@reym.nl. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Wil Thien, Vestigingsmanager, bereikbaar op telefoonnummer 046-4510647. We zien je sollicitatie graag tegemoet! 

Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door. 

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor. 

Sollicitatieformulier